Logeer & Sfeer & Duckstoer

 

Samen met Logeer & Sfeer hebben we een leuk, rustgevend en afwisselend arrangement samengesteld.  Logeer & Sfeer is een fantastische vakantiewoning naast een melkveebedrijf met uitzicht op de weilanden en op loopafstand afstand van de IJssel.

Tijdens het verblijf in de vakantiewoning kunt u een dagje uitwaaien in één van onze eenden. Op een dag naar keuze zullen we de auto bij de vakantiewoning brengen met een goed gevulde picknickmand en een routeboek met 2 routes langs de mooiste plekjes in de regio.

De kosten voor dit arrangement zijn afhankelijk van de periode waarin u reserveert bij Logeer & Sfeer. Kijk voor prijzen en beschikbare data op de site www.logeerensfeer.nl.

Bij de eend krijgt u een goed gevulde picknickmand voor 2 personen, een routeboek en brandstof voor +/- 100 km.

De prijs voor de eend incl. de bovengenoemde extra’s is € 150 euro incl. het bezorgen en ophalen van de auto bij logeer en sfeer. Indien gewenst kan de picknickmand worden uitgebreid naar 4 personen á 12,50 euro per persoon extra.

Neem contact met logeerensfeer via de site www.logeerensfeer.nl. Tijdens het reserveren zal er dan een dag worden afgestemd waarop u de eend wilt gebruiken. Wij zullen dan enkele dagen voor de afgesproken dag contact met u opnemen hoe laat we da auto komen brengen en ophalen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd even met ons mailen.