Arrangementen,  Overnachten

Logeer & Sfeer & Duckstoer

Samen met Logeer & Sfeer hebben we een leuk, rustgevend en afwisselend arrangement samengesteld.  Logeer & Sfeer is een fantastische vakantiewoning naast een melkveebedrijf met uitzicht op de weilanden en op loopafstand afstand van de IJssel.

Tijdens het verblijf in de vakantiewoning kunt u een dagje uitwaaien in één van onze eenden. Op een dag naar keuze zullen we de auto bij de vakantiewoning brengen met een goed gevulde picknickmand en een routeboek met 2 routes langs de mooiste plekjes in de regio.

De kosten voor dit arrangement zijn afhankelijk van de periode waarin u reserveert bij Logeer & Sfeer. Kijk voor prijzen en beschikbare data op de site www.logeerensfeer.nl.

  • Als service brengen wij het eendje voor u bij Logeer & Sfeer bij uw vakantiewoning en halen hem het eind van de dag weer op.
  • De kosten voor de huur van het eendje zijn € 130,- per dag (of € 220,- euro voor 2 dagen). (incl. BTW / excl. brandstof)
  • Wij zorgen dat we enkele leuke route’s voor u in het eendje klaar liggen als we hem brengen.
  • Speciaal bij dit arrangement met Logeer & Sfeer ontvangt u een leuke ‘eenden’ sleutelhanger als herinnering aan uw verblijf en de tocht in het eendje.

Tip!
Reserveer via ons een lunchbox bij ‘bij de Rode Beuken’ en wij zorgen dat deze in het eendje staat als wij hem bij ‘Logeer & Sfeer’ brengen.
(zie arrangementen eten & drinken)

Neem contact met logeerensfeer via de site www.logeerensfeer.nl.
Tijdens het reserveren zal er dan een dag worden afgestemd waarop u de eend wilt gebruiken.
Wij zullen dan enkele dagen voor de afgesproken dag contact met u opnemen hoe laat we da auto komen brengen en ophalen.
Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd even met ons mailen.