Arrangementen,  Overnachten

Hotel Heezen & Duckstoer

Wilt extra lang genieten van de Achterhoek, dan hebben we met Cafe Hotel Heezen een leuk arrangement voor u samengesteld!

Hotel Heezen is een 2 sterren hotel in Steenderen, dat vlak bij het nostalgische stadje Bronkhorst ligt is gevestigd in een 18e eeuws pand aan het marktplein in Steenderen.  Al sinds 1836 is de familie Heezen de eigenaar van dit mooi gelegen ‘bruine’ Café en Hotel.

Het hotel telt 7 kamers, waarvan 4  tweepersoonskamers met een eigen douche/bad en toilet.  Alle kamers zijn voorzien van televisie.  U kunt uw ontbijt nuttigen in een zonnige ontbijtkamer of op het terras op een mooie zomerochtend.

Heezen is naast een Hotel ook een heel  gezellig  ‘bruin ‘ café,  die een prachtig terras aan het marktplein heeft.

We hebben samen met hotel Heezen het volgende arrangement voor u samengesteld.

U betaald met 2 personen voor een overnachting incl. ontbijt en de huur van eendje voor één dag slechts  € 210 euro.  En indien u 2 nachten verblijft en 2 dagen wilt toeren in een ‘eendje’ dan betaald u slechts € 350 euro voor 2 personen.  (excl. brandstof)

(Indien u met  3 of meer personen wilt  verblijven dan maken we graag een passende prijs voor u.)

Op dinsdag t/m zondag ontvangt u tevens  10% korting op het dineren bij Heezen als u een ‘eendje’ huurt bij Duckstoer en hotel Heezen verblijft.

Als extra service brengen we onze eendjes graag bij hotel Heezen als u daar verblijft, zodat u van daaruit één van onze route’s in de Achterhoek kunt gaan rijden.

Maak kennis met Hotel Heezen via www.hotelheezen.nl of bel voor informatie en/of beschikbaarheid  van vrije kamers tel. 0575-451204.

Voor informatie en beschikbaarheid van de eendjes kunt u ons bereiken via info@duckstoer.nl of op  06-23085045 (ma-do vanaf 18:00 uur en vrij-zo de hele dag bereikbaar)

Graag tot ziens!