Activiteiten,  Arrangementen,  Eten & Drinken

Heerlijk chillen en lekker eten ‘Bij de Rode Beuken’ !

Verrassings lunchbox en meer!

Samen met ‘Bij de Rode Beuken’ hebben we een verrassingslunch box samengesteld. U krijgt dan een heerlijke lunchbox mee met diverse zelf gemaakte gerechten van Lara en Hélene van ‘Bij de rode Beuken’. U hoeft dus nergens meer aan te denken qua eten/drinken voor onderweg. Gewoon instappen, lunchbox oppikken aan het begin van de route en u gaat gegarandeerd een heerlijke dag tegemoet!

De kosten zijn €25 euro per persoon.

*Vegetarisch op verzoek mogelijk / Glutenvrij niet

*Minimaal 3 dagen van tevoren reserveren

Na een dagje toeren in onze eendjes kunt u hij Lara en Hélène  van ‘Bij de Rode Beuken’ heerlijk chillen en genieten van diverse Streetfood Style gerechten, maar ook alleen een gevulde lunchbox behoord tot de mogelijkheden. Zie hieronder wat de opties zijn en kijk eens op www.bijderodebeuken.nl voor een sfeerimpressie.

U start de dag vanuit ons en pikt na 1 kilometer een heerlijke lunchbox op bij ‘Bij de Rode Beuken’. De lunchboxen kunnen mee genomen worden om vervolgens op een mooi plekje aan de route lekker op te peuzelen.

De prijs is :

€ 25,- euro per persoon (minimaal 2 personen)

Optie 2:

Als je route bijna weer klaar is maak je nog 1 stop ‘Bij de Rode Beuken’ waar je heerlijk op het terras, op de vuurplaats of anders binnen kan gaan zitten en Lara en Hélène verzorgen dan vanuit hun buitenkeuken een aantal gerechten voor jullie.  Zie onderstaand menu. (minimaal 8 personen en één menu per groep)

Optie 3:

Combineer optie 1 en 2 en geniet van een heerlijk onthaastte dag waar u ook culinair gezien niets te kort zult komen…. (minimaal 8 personen)

Menu 1:

(H)eerlijke buffalo burgers gemaakt van vlees van buffel boerderij Arns in Zevenaar

Prijs €15,- pp voor 2  hamburgers van 130gr op een sesam broodje met salade

(*Vega variant is op basis van Beyond Meat burgers puur plantaardige proteïnen)

Menu 2:

(H)eerlijke steen oven pizza’s uit de eigen steen oven van Lara en Hélène. De steen oven  wordt langzaam opgestookt tot 500 graden. De pizza’s zijn gemaakt volgens traditioneel Italiaans (Naplitaans & Romaans) recect en worden in enkele minuten afgebakken in de hout gestookte oven.  Echt een heerlijke knapperige pizza!

Omdat de over ruimte bied voor 1 pizza zal dit menu in een buffet vorm worden aangeboden. De toppings zoals ham, mozzarella kunnen ter plekke gekozen worden.

Als toetje kunt iets verwachten als Sponge Citro(ë)n Cake of Tira Misu uit eigen keuken van Lara en Hélène.

Minimaal 8 maximaal 12 personen

Prijs vanaf €22,50 pp (max. 2 pizza’s pp incl.toetje /excl. drankjes)

Menu 3:

Scharing Tabels voor 8 tot 14 personen binnen of maximaal 25 personen buiten.

Bij de Sharing Tables zit je op comfortabele stoelen, kun je van tafel lopen wanneer je dat wilt, is de bediening altijd vriendelijk en geïnteresseerd en is het menu al voor je bepaald 

Wat eigenlijk het grootste onderscheid maakt tussen reguliere restaurants en Sharing Diners is dat je veel meer interactie hebt met de mensen aan tafel. Soms ken je een paar van de andere gasten en soms niet. Onze ervaring is dat juist het “onbekende” vaak hele leuke gesprekken geeft.

Je kunt met een groep reserveren en als groep aanschuiven, maar ook kijken op de site van ‘bij de rode beuken’ welke data je wellicht kunt aanschuiven met z’n tweetjes na een dagje toeren.

Prijs vanaf €32,50 pp

Menu 4:

Bij grotere groepen dan 20 personen zijn er ook diverse opties en zal er samengewerkt worden met een Buitenkok. Voor meer informatie en overleg adviseren we u om rechtstreeks contact op te nemen met Lara en Hélène via info@bijderodebeuken.nl of 06-41914962

*Alle prijzen en zijn exclusief drank en op basis van minimaal 8 personen.

*Geen alcoholisch dranken beschikbaar, zelf meegebrachte alcoholische dranken mogen wel op het terrein genuttigd worden.

*Prijzen onder voorbehoud prijswijzigingen/menuwijzigingen

Heb je specifieke wensen bij deze gerechten dan kun je die altijd kenbaar maken en wil je i.p.v. Streetfood een BBQ of iets anders laat het weten aan Lara en Hélène dan kijken ze wat we voor je kunnen regelen. Voor vragen of specifieke wensen ten aanzien van het menu kunt u contact opnemen met ‘Bij de Rode Beuken’ via info@bijderodebeuken.nl of  06 419 149 62.

Voor een reservering van de bovenstaande menu’s of picknick i.c.m. met de eendjes, kunt u rechtstreeks bij ons reserveren via info@duckstoer.nl , dan nemen wij contact op met  ‘bij de Rode Beuken’.