Activiteiten,  Arrangementen,  Eten & Drinken

Heerlijk chillen en lekker eten ‘Bij de Rode Beuken’ !

Duckstoer & bij de Rode Beuken picknickbox

Bij de gedachte; ‘Wat zou een dagje toeren in onze eendjes nou helemaal compleet maken?’ was een heerlijke picknick één van de eerste ideeën die wij hadden.  Lekker toeren en ergens langs een rustig landweggetje het eendje parkeren en lekker picknicken op een bankje of in het hoge gras!

In de eerste jaren hebben we zelf de picknickboxen samen gesteld tot we in contact kwamen met Lara en Heléne van ‘bij de Rode Beuken’.

De picknickboxen van ‘bij de rode Beuken’ zijn een feestje om mee te geven. Allerlei heerlijke verse en zelf gemaakte producten. Het seizoen en de creatieve vrijheid maakt dat de inhoud soms iets veranderd, maar grofweg zitten er meestal lekkere belegde broodjes, een zoete fruitsalade, een hartige salade, een zelfgebakken cake, kip kluifjes in eigen marinade bereid en natuurlijk wat drinken in de box. Echt een heerlijke box!

De kosten zijn € 25,- euro per persoon (minimale afname 2 personen)

Voor de allerkleinste kinderen kan er soms meegedacht worden om tegen een gereduceerd tarief een kinderbox samen te stellen.

Heerlijke steen oven pizza’s uit de eigen steen oven van Lara en Hélène. De steen oven  wordt langzaam opgestookt tot 500 graden. De pizza’s zijn gemaakt volgens traditioneel Italiaans (Naplitaans & Romaans) recect en worden in enkele minuten afgebakken in de hout gestookte oven.  Echt een heerlijke knapperige pizza!

Bij aankomst na de toer heb je vast al trek dus word je ontvangen met een heerlijk kopje huisgemaakte tomatensoep en wat knabbels.

Verder serveren we naast de pizza’s nog 2 soorten salades, brood met kruidenboter en een toetje.

Omdat de oven ruimte bied voor 1 pizza bakken we ze per stuk (ongeveer 2 min) waarna we de pizza in 6 stukken snijden zodat je rond kan delen om de pizza lekker zelf op kan eten. De toppings zoals ham, mozzarella, ui, ananas, blauwe kaas, peer en nog veel meer kunnen ter plekke gekozen worden.

Per persoon baken we maximaal 2 pizza’s.

Als toetje kunt iets verwachten als Streekijs, Sponge Citro(ë)n Cake of Tira Misu uit eigen keuken van Lara en Hélène.

Minimaal 8 maximaal 20 personen

Prijs vanaf €37,50 pp (incl 1drankje)

Dit menu is ook als workshop te boeken waarbij je een uitgebreide uitleg krijgt en zelf jouw pizza bodem leert maken. Zie voor meer informatie https://www.bijderodebeuken.nl/steenoven-pizza/

Zeer Luxe BBQ op open vuur.

Wij bereiden in overleg verschillende soorten vlees, vis en groentes op verschillende manieren en aangevulde met een aantal luxe salades, ambachtelijk brood, frieten en/of gepofte aardappelen.

Zo kun je bijvoorbeeld bij vlees denken aan flinke stukken bavette klaar gemaakt op open vuur gestookt op eikenhout of cote de boeuf of een lekkere sappig T-bone steak.

Ons vis assortiment bevat, hele of halve zalm, sardientjes uit de steenoven, vis pakketjes, grote garnalen, zeebaars, dorade en als we het kunnen krijgen speciale vissen als zwaardvis of zeeduivel.

Het Zeer Luxe BBQ Buffets  een culinaire beleving waarbij we zo veel mogelijk op hout gestookt vuur bereiden.

Je kunt dit buffet vanaf 10 personen bij ons boeken.

Prijs per persoon is vanaf  € 85,- (excl drankjes)

Bij grotere groepen dan 20 personen zijn er ook diverse opties.

Voor meer informatie en overleg adviseren we u om rechtstreeks contact op te nemen met Lara en Hélène via info@bijderodebeuken.nl of 06-41914962

*Alle prijzen en zijn exclusief drank en op basis van minimaal 8 personen tenzij anders vermeld.

*Prijzen onder voorbehoud prijswijzigingen/menu wijzigingen

Heb je specifieke wensen bij deze gerechten dan kun je die altijd kenbaar maken aan Lara en Hélène dan kijken ze wat we voor je kunnen regelen. Voor vragen of specifieke wensen ten aanzien van het menu kunt u contact opnemen met ‘Bij de Rode Beuken’ via info@bijderodebeuken.nl of  06 419 149 62 of kijk op hun website www.bijderodebeuken.nl

Voor een reservering van de bovenstaande menu’s of picknick i.c.m. met de eendjes, kunt u rechtstreeks bij ons reserveren via info@duckstoer.nl , dan nemen wij contact op met  ‘Bij de Rode Beuken’.