Arrangementen,  Overnachten

Groepsaccommodatie ‘De Eek’ & Duckstoer

De Eek’ is een groepsaccommodatie voor groepen tot 20 personen in de plaats Steenderen dichtbij Bronkhorst.  Bij familie van der Kolk kunt u genieten van een voormalig boerenbedrijf dat is omgetoverd tot een prachtige groepsaccommodatie.

Bent u van plan om met een groter gezelschap enkele nachten in de Achterhoek te verblijven dan is dit echt een prachtige locatie voor jong en oud!

De gerenoveerde  monumentale boerderij is gelegen nabij Steenderen en bied u rust, ruimte en comfort in de prachtige Achterhoek.  De accommodatie beschikt over 7 slaapkamers, 3 luxe badkamers en een deels overkapte, omsloten binnenplaats waar u ongeacht de weersomstandigheden kunt barbecueën (catering kan eventueel verzorgd worden door de Eek).

De Eek is ook een sfeervolle landelijke locatie voor het houden van vergaderingen, themabijeenkomsten, heidagen of teambuildings- en/ of ontspannende activiteiten.

Trouwen kan ook op dit  monumentale  erf van deze voormalig boerderij, met weids uitzicht over de akkers… De gehele accommodatie, met drie historische bijgebouwen, staat exclusief tot jullie beschikking want tijdens jullie bruiloft zijn er geen andere gasten op de Eek.

Samen met Duckstoer heeft de Eek een arrangement opgesteld. Verblijft u bij de Eek, dan brengen wij onze eenden op locatie en we halen ze natuurlijk ook weer op. Deze haal en breng service is gratis in combinatie met de dag (of halve dag huur).

Vanuit de Eek kunt u onze prachtige gaan routes rijden, bijvoorbeeld de Posbankroute, de IJsselroute,  de Bronckhorst route of natuurlijk de Kastelenroute. Ook kunt u natuurlijk zelf op pad; Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, ligt op steenworp afstand en ook de historische Hanzesteden Doesburg en Zutphen zijn vlakbij.

Voor meer informatie en beschikbaarheid van  groepsaccommodatie ‘ de Eek’ kunt u terecht op www.de-eek.nl  of via 06-29273642 staan Helga en Helmig u natuurlijk graag te woord.

Voor meer informatie over Duckstoer Eendenverhuur en de beschikbaarheid van onze eendjes kunt u ons bereiken op 06-23085045 (ma-do vanaf 18:00 uur en vr-zo de hele dag bereikbaar) of via info@duckstoer.nl