Het Keukengemaal & Duckstoer

 

Tijdens het uitstippelen van onze route’s komen we natuurlijk veel leuke plekjes tegen, maar deze is wel erg uniek en past erg goed bij onze doel om u te laten onthaasten en de Achterhoek op en unieke manier te ontdekken!

Het Keukengemaal is een moderne horecagelegenheid, direct verbonden met het een gemaal die water uit de Achterhoek richting de IJssel pompt. Vanuit het Keukengemaal en het terras heeft u een uniek uitzicht op uiterwaarden van de IJssel. Echt een prachtige plek!

Het Keukengemaal ligt op loopafstand van het historische stadje Bronckhorst. Een aantal van onze route’s lopen door dit pittoreske stadje dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Als u dan toch even de benen strekt is het Keukengemaal absolute aanrader voor een kop koffie of lunch.

De producten die gebruikt worden bij het Keukengemaal komen veelal uit de streek en worden met zorg geselecteerd en bereid. 

Er is in overleg zeer veel mogelijk! Bij grotere groepen is het zelfs mogelijk om buiten openingstijden te reserveren. Aansluitend op de openingstijden vanaf 17:00 uur bij minimaal 8 personen en vanaf minimaal 10 personen kan het op later op de avond. Dit kan dan bijvoorbeeld voor een 3 gangen menu, een amuse arrangement of een BBQ arrangement. U krijgt in alle gevallen een heerlijke verwennerij van een chefkok met producten uit de streek en het genot van een prachtige locatie. 

Hieronder staan enkele voorbeelden en prijzen:

‘Ge’-maaltijd :               € 14,50 per persoon

High Tea:                     € 19,50 per persoon

Broodjes lunch buffet:        € 19,50 per persoon

BBQ buffet:                   € 26,50 per persoon

3 Gangen menu:                € 29,50 per peroon

5 Gangen ‘kleine’ gerechten:  € 34,50 per persoon

*Bovenstaande prijzen kunnen per seizoen wijzigen en geven slechts een indicatie van de diverse mogelijkheden.

Meer informatie over de inhoud van de bovenstaande opties of iets afspreken? Kijk op de website van ‘Het Keukengemaal’ of neem contact met ze op.

 

Website:

www.hetkeukengemaal.nl

Telefoonnummer:

06-20525184

Openingstijden:

Oktober t/m April

donderdag t/m zondag van 11.00 uur t/m 17.00 uur

September, mei, juni

van woensdag t/m zondag van 11.00 t/m 17.00 uur

Juli en augustus

van maandag t/m zondag van 11.00 t/m 17.00 uur