Heerlijk chillen en lekker eten ‘Bij de Rode Beuken’ !

Na een dagje toeren in onze eendjes kunt u hij Lara en Hélène  van ‘Bij de Rode Beuken’ heerlijk chillen en genieten van diverse Streetfood Style gerechten, maar ook een gevulde picknickmand behoord tot de mogelijkheden. Zie hieronder wat de opties zijn en kijk eens op www.bijderodebeuken.nl voor een sfeerimpressie.

Optie 1:

U start de dag vanuit ons en pikt na 1 kilometer een heerlijke picknickmand op bij ‘Bij de Rode Beuken’. De picknickmanden kunnen mee genomen worden om vervolgens op een mooi plekje aan de route lekker op te peuzelen. De prijs is € 20,- euro per persoon (minimaal 4 personen)

Optie 2:

Als je route bijna weer klaar is maak je nog 1 stop ‘Bij de Rode Beuken’ waar je heerlijk op het terras of anders binnen kan gaan zitten en Lara en Hélène verzorgen dan vanuit hun Foodtruck een aantal gerechten voor jullie.  Zie onderstaand menu. (minimaal 8 personen en één menu per groep)

Optie 3:

Combineer optie 1 en 2 en geniet van een heerlijk onthaaste dag waar u ook culinair gezien niets te kort zult komen…. (minimaal 8 personen)

Het Foodtruck menu op dit moment :

 

 

 

 

 

 

Indische Saté met zoete lontong kleef rijst, pinda saus, roedjak (zoet zure salade) en gefruite uitjes

€15,- voor 2 porties van 6 stokjes varken of kip (minimaal 3 dagen vooruit bestellen).

Indische Saté Wrap met pinda saus en taugé

€12,- pp voor 2 wraps

 

 

 

 

 

 

(H)eerlijke buffalo burgers gemaakt van vlees van buffel boerderij Arns in Zevenaar.

€12,50 pp voor 2  hamburgers van 125gr op een brioch broodje met salade

*Vega variant is op basis van Beyond Meat burgers puur plantaardige proteïnen

*Alle prijzen en zijn exclusief drank en op basis van minimaal 8 personen.

*Geen alcoholisch dranken beschikbaar, zelf meegebrachte alcoholische dranken mogen wel op het terrein genuttigd worden.

*Prijzen onder voorbehoud prijswijzigingen/menuwijzigingen

 

Heb je specifieke wensen bij deze gerechten dan kun je die altijd kenbaar maken en wil je i.p.v. Streetfood een BBQ of iets anders laat het weten aan Lara en Hélène dan kijken ze wat we voor je kunnen regelen. Voor vragen of specifieke wensen ten aanzien van het menu kunt u contact opnemen met ‘Bij de Rode Beuken’ via info@bijderodebeuken.nl of  06 419 149 62.

Voor een reservering van de bovenstaande menu’s of picknick i.c.m. met de eendjes, kunt u rechtstreeks bij ons reserveren via info@duckstoer.nl , dan nemen wij contact op met  ‘bij de Rode Beuken’.