Arrangementen,  Overnachten

Duckstoer & kamperen op Farmcamps boerderij ‘den Branderhorst’

Wilt u naast het toeren in onze eendjes nog wat langer blijven in de Achterhoek, maar geen zin in een hotel of B&B met de kinderen? Nou dan hebben we een leuke locatie gevonden voor u.

Bij Farmcamps  boerderij ‘den Branderhorst’ kunt u een luxe lodgetent reserveren periode’s vanaf twee nachten. Overdag met ons eendje op pad en ’s avonds lekker voor je tent bij een kampvuurtje?

Indien u twee dagen met ons eendje op pad wilt als u een weekeind op de boerderij verblijft dan kan dat natuurlijk ook! Indien u twee dagen een eendje wil reserveren, dan maken we graag een speciale prijs voor u. Mail ons voor de prijzen en beschikbaarheid van de eendjes op info@duckstoer.nl

De lodgetent heeft 6 slaapplaatsen, een toilet, een douche, een keuken en verlichting. Verder is aan alles gedacht qua inrichting, beddengoed en bestek. Er hangt zelfs een hangmat! Kortom echt onthaasten in een Glamping tent in de Achterhoek!

Op de site www.farmcamps.nl om meer te zien van de luxe lodgetent of om te kijken naar de beschikbaarheid en prijzen van deze prachtige tenten.

Let op! Informeer even bij ons voor de beschikbaarheid van onze eendjes voor u bij Farmcamps ‘den Branderhorst’ reserveert.

P.s.

Op boerderij ‘den Branderhorst’ zijn diverse leuke activiteiten zoals koe knuffelen, koe schilderen, klomp schilderen of een rondleiding op de boerderij. Kijk op www.boerderijdenbranderhorst.nl om te kijken wat boer Eddy en boerin Anne-Marie allemaal kunnen verzorgen tijdens u verblijf.