Activiteiten,  Arrangementen,  Eten & Drinken

Duckstoer & activiteiten op boerderij ‘de Klevenhorst’

Tijdens onze Brockhorst route iets extra’s ondernemen…?

We hebben met activiteiten boerderij ‘de Klevenhorst’ in Hummelo een paar leuke activiteiten voor u samengesteld.

Bij familie Veeneman van ‘de Klevenhorst’ kunt bij alle weersomstandigheden terecht. Ze hebben een mooi wilgen terras bij een prachtige authentieke schuur in één van de mooiste hoekjes van Hummelo. Mocht het weer wat minder zijn , dan kunt u in de authentieke schuur terecht, waar het super knus is ingericht. Kortom geschikt voor alle weersomstandigheden!

Kijk op www.deklevenhorst.nl/folder/ voor meer informatie.

Speciaal voor jullie ‘eendenrijders’ hebben we drie leuke activiteiten bedacht die hieronder nader staan beschreven.

Koffie/thee, gebak en huifkar

Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers vervolgens maakt u een rondrit van +/- 1 uur met de huifkar of rijtuig in en om Hummelo. Kosten €10 euro per/persoon (Prijs is op basis van minimaal 8 personen en maximaal 20)

Pannenkoeken op de melkbus bakken

U komt met onze eendjes aan bij ‘de Klevenhorst’ en gaat daar gezellig pannenkoeken bakken op een melkbus. Het beslag en aanvullende ingrediënten staan klaar en u wordt even op weg geholpen, waarna je lekker onbeperkt pannenkoeken kunt bakken. € 12,50 per persoon. (excl. consumpties)

U komt met onze eendjes aan bij ‘de Klevenhorst’ en gaat daar gezellig pannenkoeken bakken op een melkbus. Voor (of na) het bakken van de pannenkoek gaat u met de huifkar of rijtuig een uurtje in en om Hummelo rijden. €17,50 per persoon (Prijs is op basis van minimaal 8 personen en maximaal 20) Indien de groep groter is dan 20 personen, zou je de groep kunnen splitsen qua pannenkoeken bakken en rondrit. (excl. consumpties)

*Bovenstaande prijzen zijn allemaal excl. huur van onze eendjes

Wilt u meer informatie kijk dan ook eens op www.deklevenhorst.nl of mail ons.