Wijngaard Duetinghem 838 & Duckstoer

 

Samen met Wijngaard Duetinghem 838 hebben we een leuke aanvulling gevonden bij een dagje toeren in onze eenden.  U kunt eerst de Achterhoek verkennen en zelf bepalen waar de reis naar toe gaat. Maar u kunt ook onze routes rijden en op het afgesproken tijdstip de wijngaard bezoeken.Wijngaard Duetinghem 838

In de sfeervolle wijnproeverij of buiten in de appelboomgaard tussen de wijnranken, kunt u genieten van alles wat de wijngaard te bieden heeft. U wordt ontvangen in de wijngaard, vervolgens krijgt u een korte rondleiding en aansluitend in de wijnmakerij het proeven van een heerlijk glas Doetinchemse wijn.

In overleg is dit arrangement uit te breiden met een uitleg van het wijn maken in de wijnmakerij door wijngaardenier Paul Nieuwenhuis.

Natuurlijk moeten er enkele BOB’s in het midden blijven, maar die kunnen in de winkel een flesje aanschaffen voor thuis.

De kosten voor dit arrangement zijn 6,50 euro per persoon naast de basis huurprijs van de eenden. De groep moet uit minimaal 10 personen bestaan.

Indien u ook wilt beginnen met koffie met iets lekkers en de dag wilt afsluiten met een buffet of barbecue dan kan dit natuurlijk. De reis start en eindigt in Toldijk of op locatie indien gewenst. Bel of mail ons voor de mogelijkheden en/of voor een prijsindicatie.

Zie ook: www.wijngaardduetinghem838.nl