Vleesboerderij Garritsen & Duckstoer

Naast enkele losse elementen zoals een bezoek aan een wijngaard of het genieten van onze picknickmand hebben we ook een compleet arrangement samengesteld met Vleesboerderij Garritsen. Deze gastvrije boerderijwinkel en barbecuegelegenheid biedt een ideale startplek voor een ritje door de regio.

U wordt ontvangen met een kop koffie of thee en iets lekkers. Vervolgens krijgt u uitleg over de auto’s en kunt u vertrekken naar een locatie naar keuze. U kunt gebruik maken van onze route’s, maar met een beetje geluk kan dhr. Garritsen u ook nog mooie tips geven voor enkele leveranciers van streekproducten. Deze kunt u eventueel op u rit door de achterhoek bezoeken.

Na afloop van een middag toeren kunt u bij vleesboerderij Garritsen onbeperkt genieten van een barbecue en de daarbij behorende drankjes. Indien u vanuit deze locatie verder wilt met een taxi is het mogelijk uw auto’s te laten staan.

De kosten voor dit arrangement zijn 60 euro incl. BTW per persoon (minimaal 8 personen). Hiervoor mag u een dag gebruik maken van één van onze eenden incl. +/- 100 km brandstof. De koffie of thee met wat lekkers vooraf en de barbecue met vrije consumpties na afloop. De start- en eindtijd gaan in overleg.

Voor meer informatie kunt u altijd even bellen of mailen.

Of kijk ook eens op: www.vleesboerderijgarritsen.nl